Draagbare elektrische fiets kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ECO Traveller is als beste getest door ANWB en het AD. Bij ons vind je complete elektrische fietsen die gemakkelijk mee te nemen zijn. Onze draagbare elektrische fietsen zijn uitgerust met een krachtige accu, waardoor ze een groot bereik hebben. Ontdek snel ons uitgebreide aanbod aan hoogwaardige elektrische fietsen!

Draagbare elektrische fiets: praktisch en veelzijdig

Elektrische fietsen zijn al jaren in opkomst, en onze draagbare elektrische fietsen bieden de perfecte combinatie van kracht en flexibiliteit. Ze zijn compact genoeg om gemakkelijk mee te nemen, of je nu met de auto, caravan of het openbaar vervoer reist. Een draagbare elektrische fiets is ideaal voor dagelijks gebruik of om mee te nemen op vakantie. Bovendien zijn onze modellen onderhoudsvriendelijk dankzij de gesloten kettingkasten, riemaandrijving en versnellingsnaaf. Zoek je een duurzame en betrouwbare fiets die overal mee naartoe kan? Dan is een draagbare elektrische fiets precies wat je nodig hebt!

Voordelen van draagbare elektrische fietsen

  • Comfortabel en gemakkelijk: dankzij de elektrische trapondersteuning fiets je moeiteloos, zelfs tegen de wind in of bergop. Zo bereik je ontspannen je bestemming.
  • Geschikt voor lange afstanden: met een draagbare elektrische fiets kun je lange ritten maken zonder uitgeput te raken.
  • Hoge snelheid: je kunt langere tijd op hogere snelheden fietsen dan met een gewone fiets, tot 25 km per uur.
  • Gemakkelijk te vervoeren: een draagbare elektrische fiets is compact en licht, wat het eenvoudig maakt om deze mee te nemen en op te bergen, bijvoorbeeld in de kofferbak of camper.
  • Duurzaam: draagbare elektrische fietsen zijn een milieuvriendelijke keuze. Ze verminderen de uitstoot en zijn duurzamer dan andere elektrische voertuigen.

Lichte elektrische fiets met lage instap

Onze lichte draagbare elektrische fietsen zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke optie. Dankzij de lage instap is de fiets gemakkelijk te betreden, wat hem perfect maakt voor senioren of mensen met beperkte mobiliteit. De combinatie van lichtgewicht ontwerp en krachtige elektrische ondersteuning maakt lange afstanden afleggen een fluitje van een cent, zonder zware inspanningen bij het vervoeren van de fiets.

Draagbare elektrische fiets kopen?

Heb je besloten om een draagbare elektrische fiets te kopen? Neem dan direct contact op met een dealer bij jou in de buurt en maak een afspraak. Heb je nog vragen of wil je meer weten over onze elektrische vouwfietsen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag bij het kiezen van de perfecte fiets voor jouw behoeften.

Vind een dealer Private shopping